1890年-2020年

UCAS 8PCS 3M Adhesive Hooks Stainless Steel Towel Hook with Heavy Duty Wall Mounted Coat Hooks for Kitchen Bathroom Garage - -. MATERIAL AND SIZE- Constructed of SUS 304 Stainless Steel ensuring durability and longevity. Display size: 2.2in.(L) x 1.7in. (W), please refer to the pictures. 。 NO DRILLING INSTALLATION - Superior 3M adhesive stickers hold shelf in place. The adhesive stickers featuring strong, ensuring durability and dependability,support 2.2lb comfortablely. Our bathroom organizer rack adheres securely to any smooth surface. Yet it’s easy to remove whenever you want. 。 CLEANING AND CARE - The brushed finish has the function of air permeability, leakage and anti-microbial, which will preserve the life of your items and Rustproof. Easy to clean and easy to dry by wind. 。 SAVE SPACE AND NEAT ORDERLY - Wall mounted adhesive hooks, creates extra floor space, Keep towel coat key robe hat et al. handy in this corner shelf holder. Let your bathroom become more organized! Ideal for using it in kitchen, bedroom, toilet, closet, bathrooms and anywhere you like. 。 100% MONEY BACK GUARANTEE - Our bathroom organizer rack comes with 3-year warranty.If you receive any defective products, we will send you replacements for free. 。 INSTALLATION:: 。Please refer to the above product attached picture 。 Notes:。 3M Self-adhesive product only work on smooth and flat surface (such as ceramic tile, metal surface, glasses, solid wood, et al.)。 not suitable soft or uneven surfaces (such as painted wall, cement wall and wallpaper, et al.).。Recommended to leave it on 4 hours before hanging any objects. 。DESCRIPTION: 。 100% brand new adhesive hooks 。 Providing extra room for better bathroom organization 。 Stylish design with exquisite craftsmanship 。 Made by SUS 304 Stainless Steel 。 No drilling installation 。 。 Packing List: 。8 x adhesive hook ( hooks) with necessary 3M adhesive stickers 。 。 。