1890年-2020年

Yoohey Straight Push Fit Quick Connect Water Tube Fitting Pack of 10

Yoohey Straight Push Fit Quick Connect Water Tube Fitting - Pack of 10 - -. No tools required,Push fit fittings 。 Sold in pack of 10pcs of Water Tube Fittings 。 Hole Inner Dia.: 6.5mm / 1/4" to 6.5mm / 1/4" 。 Push fit fittings,Quick Connect Fitting 1/4" RO Water System 。 Standard fitting for water filter systems using 6mm water filter tubing. 。 。1/4-inch x 1/4-inch Tube push fit straight quick connect. 。Used in water purifiers 1/4 inch pipe connection. 。No special tools required; connects in one step. 。Perfect for ice maker connection, coffee makers, fountain drink dispensers, and water filtration con. 。 。 。