1890年-2020年

8Points NN MITSUBISHI ELECTRIC QX48Y57 MELSEC-Q Combination I/O Modules sink DC positive common

MITSUBISHI ELECTRIC QX48Y57 MELSEC-Q Combination I/O Modules (DC positive common (sink))(8Points) NN: Electronics. Products that we ship is a Japan version. There may be only a Japanese manual, if manufacture produced only for using in Japan. Even if you are injured using this, we shall not be responsible for any loss, damages and troubles. Since the shipment from Japan, it will take time to delivery. We have the case that we cannot ship depending on a delivery place. 。 It is not in stock or the case of shipping in the next business day after, we will contact you by e-mail. 9:00 to 18:00(JST): Business hours (Saturday and Sunday, Spring holidays , Summer holidays, the New Year will be closed) 。 [Certification] UL, cUL, CE 。[Input Type] DC positive common (sink) 。[No. of Input Points] 。[Input Voltage] VDC +20%/-% 。[Input Current (mA)] 4 。[Response Time (ms)] OFF-ON: //0/20/0 。ON-OFF: //0/20/0 。[Minimum On Voltage/Current] 9VDC/mA 。[Maximum Off Voltage/Current] VDC/.mA 。[Points/Common] 。[Outputype] Sink transistor 。[No. of Output Points] 。[Load Voltage] 2-VDC +20%/-% 。[Maximum Load Current] 0.A/pt, 2A/common 。[Response Time (ms)] OFF-ON: , ON-OFF: (rated resistive load) 。[External Supply Voltage/Current] 2-VDC +20%/-%/mA (VDC)/common 。[Protection] Fused (4A), with blown fuse detection 。[Points/Common] 。[Connection Type] Screw Terminals 。[Maximum VDC Current Consumption (mA)] 0 。[Weight (kg)] 0.2 。[Base Unit Slots Occupied] 。 。 。 。

8Points NN MITSUBISHI ELECTRIC QX48Y57 MELSEC-Q Combination I//O Modules sink DC positive common