1890年-2020年

Pyrex Basics 2-qt Oblong with red cover: Kitchen Pantry. Shop Pyrex at the Bakeware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. 2-qt Oblong Baking Dish with Red Plastic Cover 。 Non-porous glass won’t absorb stains or odors 。 See-through for easy monitoring while cooking 。 Glass is pre-heated oven, microwave, fridge and freezer safe, & dishwasher safe 。 Made in the USA Limited 2-year warranty on Pyrex Glassware Limited 1-year warranty on plastic cover 。 This Baking Dish is designed to fit most standard recipes, so whether you’re serving up three-cheese lasagna, six-minute soufflé or seven-layer dip, you can prepare enough servings for any number of guests. 2-qt Oblong Baking Dish with Red Plastic Cover 7" x 11" Model: 232 Non-porous glass won’t absorb stains or odors See-through for easy monitoring while cooking Glass is pre-heated oven, microwave, fridge and freezer safe, & dishwasher safe Made in the USA Limited 2-year warranty on Glassware Limited 1-year warranty on plastic cover 。 。 。