1890年-2020年

Pastel Sprinkles Birthday Personalized Gift Bag Favor Labels: Handmade. Buy Pastel Sprinkles Birthday Personalized Gift Bag Favor Labels: Stickers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. GIFT BAGS NOT INCLUDED 。 ⋅ Includes 12 stickers 。 ⋅ Size: 3.5" x 4.5" 。 ⋅ Printed on matte premium quality sticker paper 。 ⋅ Personalized with your text 。 。 Ships by USPS First Class Mail 。 。 。