1890年-2020年

| Beauties of The Red Mansion #2 Yaun Chun Collector Plate: Dinner Plates: Dinner Plates. Shop Yaun Chun Collector at the Dining & Entertaining store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. 8-1/2". 1986 Imperial Ching-le Chin Beauties of the Red Mansion. Plate #2 in the series Yaun Chun. Mint in box with certificate (We have 2 of these, the 2nd plate is mint condition, but has no box or certificate. First buyer will get the one with the box) 。 。 。